Все частіше ділові зустрічі проходять не у стінах офісу чи конференц залах, а перетворюються на бізнес сніданки, ділові обіди чи зустрічі за чашкою кави.

Як правильно себе поводити за столом? Що замовляти та як їсти? Про що говорити з діловими партнерами?

Ви матимете змогу отримати практичні поради від експерта з етикету та президента Etiquette School - Наталії Адаменко.

ДЕНЬ 1 - ТЕОРИТИЧНА ЧАСТИНА
Ви дізнаєтеся про особливості сервіровки столу від підбору бокалів до вибору квітів.
Почуєте основні вимоги до поведінки за столом - коли приходити, де сідати, коли починати їсти та що робити у кінці.

ДЕНЬ 2 - СИНТЕЗ ЗНАНЬ ТА СМАКІВ
Чудова нагода використати отримані знання на практиці.
Ви станете гостем званої вечері експерта з етикету,
президента Etiquette School - Наталії Адаменко.
Під час якої матимете змогу насолодитися смаком вечері в ресторані,
а темою бесіди стануть особливості поведінки за столом.
Ви дізнаєтеся про що можна розмовляти та яких помилок варто уникати.


Дата та час: 22 та 23 лютого з 19:00 до 21:00

Місце проведення: SANPAOLO
КИЇВ, МУЗЕЙНИЙ ПРОВУЛОК, 4
http://sanpaolo.com.ua/


Вартість повного курсу - 2 500 грн.

Вартість окремо заняття 22 лютого - 1 200 грн.
Вартість окремо заняття 23 лютого - 1 500 грн.


22.02 - Теоритична частина

- Предмети сервіровки (посуд, тарілки, столові прибори)
- Підбір бокалів до напоїв
- Прихід та привітання
- Розсадка гостей за столом
- Як і коли зайняти своє місце за столом
- Коли приступати до їжі
- Використання столових приборів (ніж, виделка, ложка, серветка)
- Що та як їсти (хліб, яйця, закуски, перші страви, морепродукти,
рибні страви, м'ясо, птиця, сири, десерти, фрукти та ягоди, чай та кава)
- З чого починати
- Закінчення трапези

23.02 - Лекція-вечеря
- Загальні правила спілкування за столом
- Відвідування ресторану у форматі особистої зустрічі
- Відвідування ресторану у діловому форматі
- Спілкування з персоналом
- Вирішення конфліктів
- Оплата рахунку
- Промахи, табу та помилки в поведінці


Інформаційний партнер заходу журнал Saveurs.


Деталі заходу:
(044) 407 24 48, 067-466-55-38, 093-725-85-63, 066-697-04-67